Hala Bir Avatarın Yok mu? (En İyi 5 Site)

Hala Bir Avatarın Yok mu? (En İyi 5 Site)

Hala Bir Avatarın Yok mu? (En İyi 5 Site)

Avatar, sanal dünyada sizin profilinizi temsil eden ve sizi diğer kullanıcılardan ayırt edilebilir kılmaya yardımcı olan profil resimleridir.

Avatar kullanımı ilk olarak web forumlarının yaygın hale gelmesiyle birlikte başlamıştır. Dijital ekosistemde kendi fotoğraflarınızı kullanmak istemediğinizde veya çevrimiçi gizliliğinizi korumanız gerektiği durumlarda Avatar kullanmak isteyebilirsiniz. Sizler için çevrimiçi olarak avatarlarınızı oluşturabileceğiniz web sayfalarını topladık. 

Avatar Oluşturmak Artık Çok Kolay

Avataaars Generator

Hızlı ve kolay bir şekilde avatarınız oluşturmak istiyorsanız herhangi bir uygulama ya da programla uğraşmadan Avataaars Generator ile istediğiniz çalışmaları yapabilirsiniz. 

Face.co

Face.co esnek yapısıyla kişiye özel avatar oluşturulmasını sağlar. Face.co web 2.0 uygulaması  içinde barındırdığı dudak, kaş, ağız, saç, bıyık, ten rengi , göz şekli vb. nesnelerle istediğiniz biçimde avatarı birkaç adımda kolayca oluşturmanızı sağlayan bir sistemdir. 

Avatarmaker 

Avataaars Generator oldukça basit bir avatar yapma sitesidir. Kullanımı kolay bir ara yüze sahip yaygın olarak kullanılan ücretsiz avatar oluşturma sitelerinden biridir. 

South Park Avatar

South Park hayranıysanız, South Park karakterinizi özelleştirerek avatar yapmak için basitçe çok sayıda seçenek bulacaksınız. Ayrıca South Park’ ın tüm bölümlerini çevrimiçi  ücretsiz izleyebilirsiniz. 

Powerpuff Yourself Avatar 

Powerpuff Yourself, Cartoon Network çizgi film kanalının sevilen karakterlerinden Powerpuff Girls hayranları için hazırlanmış avatar yapma uygulaması.